Portet Yma Garay voor blauwe achtergrond

Over - Yma Garay

Hi daar! Mijn naam is Yma Garay, oprichter van Studio Yma Garay (joh 🙃).
Waar ik warm van word? Het ontwikkelen van unieke merkidentiteiten/concepten en het bedenken en uitwerken van de bijbehorende elementen die deze concepten tot leven brengen.
Er zijn opdrachten waar de sterke basis aanwezig is en waar alleen een vraag is rondom een passende social media strategie. In andere gevallen draait het om het leveren van representatief beeldmateriaal dat naadloos bij het merk aansluit. Regel ik!
Maar wat ik het allerleukste vindt? Van A-tot-Z een merk naar een volgend niveau tillen. Zorgen dat alles rondom branding klopt en aansluit bij het unieke merkverhaal. En dit dan op een zo onderscheidend mogelijke manier de wereld in slingeren. Kom maar door 😉.
Voor wie doe ik dat het liefst? Voor vooruitstrevende organisaties die erkennen dat er aanzienlijke groeikansen liggen in het actief uitdragen van hun unieke kernwaarden en visie. Ik help ze graag om deze onderscheidende eigenschappen volledig naar voren te laten treden. Op die manier kunnen ze oprecht indruk maken op potentiële klanten en een blijvende impact creëren.
Om de meest optimale resultaten te bereiken, werk ik in nauwe samenwerking samen met tekstschrijvers, website-ontwikkelaars en andere ontwerpers en creatieve professionals.
Waar doe ik dat? In Eindhoven ben ik woon- en werkzaam. Studio Yma Garay is gevestigd op de derde verdieping van het oude Philips pand, genaamd PLAN-B.

Samen staan we sterk!

Sinds september 2021 is Tessa Schnater werkzaam bij Studio Yma Garay. Door het netwerk dat inmiddels rondom Studio Yma Garay verzameld is, wordt er vaker samen gewerkt met andere partijen. Zo wordt er samengewerkt met verschillende tekstschrijvers, website ontwikkelaars en andere conceptontwikkelaars. Met de komst van Tessa Schnater is er echter iemand bij gekomen die echt helemaal meedraait in de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. Hierdoor houden we elkaar nog scherper, kunnen we meer en beter werk doen en staan we dus samen sterk.
Twee vrouwen, genaamd Tessa en Yma, staan naast elkaar voor een blauwe achtergrond. Het doel is kennismaking met personen achter deze website.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je vragen over onze diensten? Wil je meer weten over het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit? Of heb je interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op