Portet Yma Garay voor blauwe achtergrond

Over - Yma Garay

Mijn naam is Yma Garay, oprichter van Studio Yma Garay. Ik ben altijd op zoek naar artistieke uitdagingen. Hierbij pas ik niet alleen mijn all-round vaardigheden op visueel gebied toe, maar zoek ik ook altijd naar een intellectueel en creatief aspect.

Waar ik me vooral mee bezig houd is conceptontwikkeling en vanuit een sterk concept eenduidige visuele content creëren. Altijd met de doelgroep in gedachte. Me daarin inleven vind ik enorm interessant. Het ontwikkelen van een overkoepelend sterk concept en daarbij alle uitingen aan laten sluiten is wat ik het liefste doe. Dat is ook één van de redenen waarom ik vanaf 2020 alleen nog maar zakelijke (en geen particuliere) opdrachten aanneem.

Om tot de beste resultaten te komen werk ik samen met tekstschrijvers, website ontwikkelaars en andere creatieven.

In Eindhoven ben ik woon- en werkzaam. Naast mijn werk als freelancer ben ik parttime werkzaam bij Fontys Academy For Creative Industries in Tilburg. Hier ben ik o.a. docent Design & Concepting en coördineer ik de minor Accountable Concepting.

In Tilburg heb ik de Bachelor ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ afgerond aan de Academie voor Beeldende Kunst.

En last but not least:
Sinds 2015 ben ik moeder van onze prachtige dochter en met haar vader ben ik sinds 2012 gelukkig getrouwd.

Samen staan we sterk!

Sinds september 2021 is Tessa Schnater werkzaam bij Studio Yma Garay. Door het netwerk dat inmiddels rondom Studio Yma Garay verzameld is, wordt er vaker samen gewerkt met andere partijen. Zo wordt er samengewerkt met verschillende tekstschrijvers, website ontwikkelaars en andere conceptontwikkelaars. Met de komst van Tessa Schnater is er echter iemand bij gekomen die echt helemaal meedraait in de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. Hierdoor houden we elkaar nog scherper, kunnen we meer en beter werk doen en staan we dus samen sterk.

Logo Studio Yma Garay
Twee vrouwen, genaamd Tessa en Yma, staan naast elkaar voor een blauwe achtergrond. Het doel is kennismaking met personen achter deze website.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je vragen over onze diensten? Wil je meer weten over het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit? Of heb je interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Maak gerust een afspraak om eens langs te komen.