over


Mijn naam is Yma Garay. Ik ben altijd op zoek naar artistieke uitdagingen. Hierbij pas ik niet alleen mijn all-round vaardigheden op visueel gebied toe, maar zoek ik ook altijd naar een intellectueel en creatief aspect.

Waar ik me vooral mee bezig houd is conceptontwikkeling en vanuit een sterk concept eenduidige visuele content creëren. Het ontwikkelen van dat overkoepelende concept en daarbij alle uitingen aan laten sluiten is wat ik het liefste doe. Dat is ook één van de redenen waarom ik vanaf 2020 alleen nog maar zakelijke (en geen particuliere) opdrachten aanneem.

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en hier woon ik momenteel nog steeds met veel plezier. Naast mijn werk als freelancer ben ik parttime werkzaam bij Fontys Academy For Creative Industries in Tilburg. Hier ben ik o.a. docent Design & Concepting en coördineer ik de minor Accountable Concepting.

In Tilburg heb ik de Bachelor ‘Docent Beeldende Kunst en Vormgeving’ afgerond aan de Academie voor Beeldende Kunst. Ik ben afgestudeerd op het gebied van conceptuele fotografie.

En last but not least:
Sinds 2015 ben ik moeder van onze prachtige dochter en met haar vader en liefdevolle man ben ik sinds 2012 getrouwd.

met plezier help ik bij het sterk neerzetten van jouw concept.
ik buig met het concept mee in de uitvoering die daarbij hoort.

vragen? of interesse in een samenwerking?
neem gerust contact op!

mail naar: info@ymagaray.nl

of vul onderstaand formulier in: