Wa kost da?

 

De onderdelen van het conceptontwikkelingstraject zijn los geknipt en in onderstaande calculator te selecteren. Zo krijg je een indicatie van de uiteindelijke prijs.

 
Belangrijk:
Dit is een indicatie. De daadwerkelijke investering kan door specificeren van de wensen hoger of lager uitvallen. Prijzen zijn exclusief btw.
Moneyplant
Conceptontwikkelingstraject
Dit traject heeft als doel de merkidentiteit te verbeteren en daardoor de merkbeleving te verhogen. Vanuit onderscheidend vermogen de aandacht vragen en klanten aan je binden.
Fundament
De basis van de je concept. Hier zoeken we naar een sterk onderscheidende brand story. Wat zijn de unieke kernwaarden? Wat is de sterk geformuleerde visie? En hoe vertaalt het zich naar eerste designrichtlijnen?
Huisstijl
Uitwerking van vertaling van fundament naar huisstijl. Inclusief logo, typografie, kleurenpalet, vormtaal en tone of voice.
Activatie en implementatie
Conceptdragers komen in alle vormen en maten. Denk aan verschillende categorieen, zoals communicatie, organisatie/netwerk, fysieke ruimte.
Conceptbewaking en onderhoud
Als er dan een sterk concept staat, zou het zonde zijn als het daar stopt. Om ervoor te zorgen dat het concept tot zijn recht blijft komen en blijft doorontwikkelen is het afnemen van een (marketing) abonnement mogelijk. Hierin ontzien en ontzorgen we en blijven we meedenken in kansen en opties die in lijn zijn en blijven met het bedachte concept. Het opnemen van conceptdragers uit *activatie en implementatie* is hierin mogelijk. Dit wordt dan niet dubbel afgenomen. Daarnaast is ook te kiezen waar het abonnement voor wordt afgenomen.

Total 0

Geverifieerd door MonsterInsights