Conceptboek By Gaia

By Gaia - Conceptontwikkelingstraject

Vanaf de start van dit conceptontwikkelingstraject hebben we gezocht naar wat dit bedrijf uniek maakt en hoe we de doelgroep het beste aan kunnen spreken. Het doel van By Gaia is het laten ontwaken van de krachtige vrouw. Haar laten woekeren, laten groeien en er laten zijn, zoals onkruid ook gaat waar het niet gaan kan.

We hebben By Gaia begeleid bij het helder krijgen van de visie. Waarom doet By Gaia wat ze doet? By Gaia gelooft er in dat net zoals de natuur woekert de vrouw moet ontwaken en er in haar volle kracht mag zijn. Vandaar een strak sterk concept, waar ruimte is voor puurheid en kracht. By Gaia helpt het ontwaken van die krachtige vrouw met natuurlijke producten, zoals oliën en theeën.

Vanuit een sterke basis hebben we visuele uitingen kunnen uitvoeren. Voor dit merk verzorgen we het volledige visuele plaatje.

Mockups van By Gaia
drie quotes van By Gaia

Ben jij toe aan zo'n tof merkconcept?

Laten we vrijblijvend kennismaken om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Accountable Conceptdenken

Voor het ontwikkelen van merkconcepten gebruiken we de methode ‘Accountable Concepting’ van Gaby Crucq-Toffolo en Elaine Meys.

Met de fases uit dit boek achterhalen we de toegevoegde waarde van een organisatie. Dit maken we vervolgens in alles zicht- en voelbaar. Natuurlijk doen we dit zowel intern als extern. Intern moet dit merkconcept natuurlijk door medewerkers ook gevoeld en geleefd worden. Extern valt er te denken in de uitvoer van conceptdragers, zoals social media templates, passend beeldmateriaal, merchandise, gehele campagnes, etc.

Ben jij toe aan zo'n tof merkconcept?

Ben je benieuwd naar de stappen die we nemen bij het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit? Wij hebben het op rijtje gezet. Voor zover dat kan dan, hè. Elk traject is namelijk uniek en dus niet zo rechtlijnig als dat het hier beschreven staat. Geregeld hoppen we tussen de verschillende fases op en neer om tot het beste resultaat te komen. Want daar draait het volgens ons om. Hoe bereiken we met het concept de doelgroep en de gestelde doelen?

In december hebben we nog plek voor de start van één zo’n traject. Stuur ons een berichtje bij interesse voor een vrijblijvend (online) gesprek.

mail naar: info@ymagaray.nl

of vul onderstaand formulier in: